PIZZA PALACE FASTFOOD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2054 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Palace Fastfood. Meer weten? Ontdek meer

6 jun 2024 om 1:09 Took to long and I got stuff that I didn’t ordered.
26 mei 2024 om 22:54 We waren zeer tevreden
20 mei 2024 om 20:58 Lekker zoals altijd en mooi op tijd geleverd.
20 mei 2024 om 0:33 Beste, ik heb een tajin besteld maar kreeg een kaasschotel met kip en tomatensaus. Is dat misschien een fout?
15 mei 2024 om 20:53 Promissed 30min delivery, got it after 75 mins
9 mei 2024 om 17:02 Very friendly persons
3 mei 2024 om 21:10 Gelijk altijd heerlijk hellaas alleen voor de looksaus weer niet meegekregen... maar voor de rest het heeft ons heel goed gesmaakt dank u
27 apr 2024 om 19:24 3 taco’s besteld, na anderhalf uur nog niets aangekomen en gebeld. de bezorger zij dat hij direct ging vertrekken. Lagen mijn taco’s al klaar? Voor hoe lang? 2 uur na besteltijd toch aangekomen en nog een beetje warm. En dan nog foute bestelling
23 apr 2024 om 8:29 Eten was koud. Ik belde en ze pakte op en lieten gewoon telefoon open liggen antwoorde zelfs niet eens 3x gebeld. Eerste keer en laatste keer ik daar besteld heb.
21 apr 2024 om 18:41 lekker en genoeg
20 apr 2024 om 20:56 TACOOOOOOS jaaaa eindelijk een plaats gevonden met goeie taco's !